Így készül(t) A csajozás fortélyai

A könyvről: Csajozási tanácsok, csajozás, tippek, trükkök a sikeres csajozáshoz. A csajozás ezekkel tanácsokkal gyerekjáték!

Fő az önbizalom ;)

2010.12.07. 16:37 | feherszini89 | Szólj hozzá!

Hogyan rögzítsük magunkban a magabiztos és laza fellépést?

 

Először is higgyél önmagadban, hogy képes vagy bármire, amit meg lehet tanulni. A csábítás egyfajta művészet, amihez kell ugyan érzék, de fejleszthető. A hangsúly azon van, hogy tanulással és gyakorlással fejleszthető. A kezdő lépésekben segít neked saját tudatalattid, amit felszínre kell hoznod, hogy sikereket érj el. A legtöbb fiatal férfiben kialakult számos előítélet és rossz beidegződés, mind társadalmi és szociális kölcsönhatások következményeként. Ezeket a gátlásokat kell levetkőzni ahhoz, hogy merjünk kezdeményezni, és ne higgyük azt, hogy csak a jóképű és gazdag ficsúroknak jár a jó macskák társasága.

A bejegyzés trackback címe:

https://acsajozasfortelyai.blog.hu/api/trackback/id/tr822499896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása