Így készül(t) A csajozás fortélyai

A könyvről: Csajozási tanácsok, csajozás, tippek, trükkök a sikeres csajozáshoz. A csajozás ezekkel tanácsokkal gyerekjáték!

3mp

2010.12.08. 21:35 | feherszini89 | Szólj hozzá!

Még ha nem is jut eszedbe semmi értelmes mondanivaló, mikor odatoppansz egy lányhoz, akkor se szegd meg a 3mp szabályt! Cselekedj 3 másodpercen belül, még akkor is, ha nincs semmi ötleted hogyan tovább...

Fő az önbizalom ;)

2010.12.07. 16:37 | feherszini89 | Szólj hozzá!

Hogyan rögzítsük magunkban a magabiztos és laza fellépést?

 

Először is higgyél önmagadban, hogy képes vagy bármire, amit meg lehet tanulni. A csábítás egyfajta művészet, amihez kell ugyan érzék, de fejleszthető. A hangsúly azon van, hogy tanulással és gyakorlással fejleszthető. A kezdő lépésekben segít neked saját tudatalattid, amit felszínre kell hoznod, hogy sikereket érj el. A legtöbb fiatal férfiben kialakult számos előítélet és rossz beidegződés, mind társadalmi és szociális kölcsönhatások következményeként. Ezeket a gátlásokat kell levetkőzni ahhoz, hogy merjünk kezdeményezni, és ne higgyük azt, hogy csak a jóképű és gazdag ficsúroknak jár a jó macskák társasága.

Egy részlet a bevezetőből

2010.12.06. 18:29 | feherszini89 | Szólj hozzá!

Bevezető

1.1. Hogyan tegyünk szert a kellő magabiztosságra és bátorságra?

 

Egyik este a haverommal elmentünk egy házibuliba. Miután felértünk a lépcsőházból, egy folyosón mentünk végig és elhaladtunk egy nyitott ajtó előtt, ahol egy másik házibuli volt. Amiben biztos voltam, hogy nem oda igyekszünk, mert tele volt jól öltözött emberekkel, mi meg farmerban és pólóban tátogtunk. Ahogy beláttam a lakásba, épp egy lélegzetelállító szőke nőt vett körül pár pasi, akik szemmel láthatóan csapták neki a szelet. Több se kellett nekem, már indultam is befelé, átvágtam a sok öltönyös emberen (gondolhatod, hogy néztek rám), és odamentem a szőke nőhöz. Mondtam neki valamit, amit nem hallott a haverom, de látta, hogy a nő leír valamit és odaadja nekem. Mikor kijöttem vigyorogva, megkérdezte tőlem, hogy mit mondtam neki. Ezt mondtam: „Elnézést kell, kérjek, hisz nem vagyok ehhez a partihoz öltözve. Megláttalak az ajtóból, de sajnos az idő és az alkalom most nem megfelelő az ismerkedésre. De szívesen megismernélek. Elkérhetem a telefonszámodat?”

 

Nem feltétlenül kell ilyen közvetlennek lenni. DE életbevágóan fontos, hogy rendelkezz azzal a fellépéssel és magabiztossággal, amivel én. Semmilyen trükk, duma, kinézet, sport autó és pénz  nem  elegendő  ahhoz,  hogy  megszerezz  egy  ilyen  nőt,  ha  nem  rendelkezel  ezekkel tulajdonságokkal.

A következő kulcsmondatok mindig lebegjenek a szemeid előtt, ha nőkről van szó:

Nem keresek kifogásokat, hogy ne teljesítsem be a vágyaimat, mint férfi. Nem keresek kifogásokat saját magamnak. Nem keresek kifogásokat arra, hogy ne szólítsak meg egy nőt.

 

Ha tényleg le akarsz feküdni azzal a nővel, akit akarsz, akkor hagyd abba a kifogások keresését, hogy ne szólítsd meg. Ne keress kifogást arra, hogy egy nő szemébe nézz, és ha észreveszi, akkor se hagyd abba. Ha megkérdezi, mi van, mit nézel, akkor bátran mond meg neki, hogy a tökéletes testét tanulmányozod, de csak óvatosan, ne tűnj papucsnak.

Elkezdődött

2010.12.06. 16:02 | feherszini89 | Szólj hozzá!

Üdv.

Végre rávettem magam, hogy belefogjak a könyv megírásába. Ezen az oldalon nyomon tudod követni a könyv keletkezését, folyamatát.